Tarta cu fructe

Blat: 3 ouă, 6 linguri de zahăr, 6 linguri făină, 6 linguri apă călduţă, 1 vârf praf de copt, sare.
Crema: 2 budinci, 500 ml lapte, 5 linguri zahăr.
Decor: o piersică, un kiwi, struguri, 1 gelatină albă.

Se bat ouăle cu zahărul, se adaugă treptat apa, se amestecă bine, apoi se pune câte puţină făină şi praful de copt, puţină sare, se omogenizează. Compoziţia se pune într-o tavă de tartă unsă în prealabil, se dă la cuptor aproximativ 25 minute sau până se rumeneşte. După ce s-a copt, se întoarce pe partea cealaltă şi se pune pe o farfurie, se lasă la răcit, apoi se adaugă budinca făcută din 500 ml lapte şi 2 budinci, se lasă la răcit, apoi se ornează după preferinţă cu kiwi, piersici şi struguri, deasupra se pune gelatina care se face conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

7290d0ac_o                              c828d8cf_o

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s