Tort Ole

Ingrediente: Blat: 2 ouă, 70 g zahăr şi 2 linguri apă (se fierb), 70 g făină, 1 linguriţă praf de copt, sare, 2 linguri ulei.
Preparare: Se bat albuşurile ca la bezele, se adaugă siropul fierbinte, gălbenuşurile şi uleiul. La urmă se adaugă făina şi pr
aful de copt şi sarea. Se dă la cuptor până se rumeneşte.
Budinca se face din 2 plicuri Crem Ole de căpşuni, lapte am pus doar 600 ml la ambele plicuri. Se ornează cu 200 ml frişcă lichidă, bătută spumă, sos de ciocolată, câteva bucăţi de zmeură şi bănuţi de ciocolată.

Fotografie0055

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s