Sunt activa alaturi de Rexona

Dimineata primul lucru pe care il fac este sa intru la un dus,apoi sa folosesc cu cea mai mare incredere Rexona,fiind o persoana destul de activa am nevoie de multa protectie si vrea sa simt in permanenta o senzatie de prospetime. Fiind o tanara mamica a doi baieti foarte energici,sunt intr-o continua miscare iar Rexona nu ma lasat niciodata la greu.

In jurul orei 7,trebuie sa il trezesc pe baiatul meu cel mare care este la gradinita la grupa mare,apoi trebuie sa ii dau micul dejun,sa ii pregatesc ghiozdanelul ca sa poata sa plece la gradinita,la nici 30 de minute se trezeste si mezinul casei care abea a implinit un anisor.Fiind un copil foarte iute si energic ,nu are stare deloc. Deoarece inca nu si-a dat drumul la mers,fiindca ii este foarte teama,merge de-a busilea si pe langa pat, perete…doar tinut, trebuie sa fiu in permanenta cu ochii pe el. Vrea sa descopere totul din jur,si atunci vine la mine,imi da manuta si trebuie sa pasim usor,pe unde vrea el. In carucior nu ii place deloc si atunci nu avem decat sa ne plimbam pe jos.Iar toate aceste activitati provoaca de foarte multe ori transpiratii,iar fara un deodorant bun,nu as face fata situatiei.

La amiaza cand pica de oboseala de multe ori simt si eu nevoie sa stau linistita,dar trebuie sa imi vad de activitatile mele casnice.Profit de ocazie si fac mancare,curatenie si ce mai e nevoie.

Apoi dupa vreo ora maxim doua,reluam activitatile cu bebe,pana vine si cel mare de la gradinita.

II dau sa pape si apoi iesim prin curte sa ne jucam sau mergem la plimbare in parc,bineinteles doar pana ajungem acolo sta in carucior,apoi vrea sa umble numai pe jos,tinut de mana.

La ora 4 trebuie sa iasa de la gradinita baiatul cel mare,si apoi incep activitate dubla,sunt de doua ori mai solicitata.Inca de cand au fost destul de mititei au avut foarte multa energie,nu au stat locului deloc.Toata ziua trebuie sa strang dupa ei,in special jucariile imprastiate prin casa si de multe ori si prin curte.

De cativa ani folosesc acest deodorant Rexona ,imi place totul la el,indiferent cat te-ai misca el te protejeaza.

11186394_10205614151845628_1827926443_n 11716000_10205614151645623_1089002864_n

Rexona_infografic-586x800

Credeai vreodata ca e posibil sa faci atata miscare chiar daca de multe ori nu prea iti dai seama?

Chiar si persoanele cu pielea sensibila pot alege aceasta gama.

womens_product_group_sensibilia2267-717813

Bucura-te de cea mai buna protectie antiperspiranta pentru pielea delicata a subratului tau, cu deodorantul antiperspirant Rexona Pure Protection. Formula speciala de ingrijire a pielii sensibile asigura 48 de ore de protectie impotriva transpiratiei, fara a afecta pielea subratului. Gama Rexona Pure Protection nu contine parfum, alcool, parabeni sau coloranti.

Deodorantul antiperspirant roll-on Rexona Pure Protection ofera 48 ore de protectie eficienta impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. In plus, formula speciala de ingrijire a pielii sensibile nu contine parfum, alcool, parabeni sau coloranti, iar tu te vei simti protejata intreaga zi.

Rexona Pure Protection stick ingrijeste delicat pielea sensibila a subratului, iar tu te poti bucura de 48 ore de protectie imbatabila impotriva transpiratiei.

Deodorantele antiperspirante Rexona contin tehnologia patentata MotionSense System™ – microcapsule ce elibereaza prospetime la fiecare miscare. Te misti mai mult, esti mai protejat!

Deodorantele antiperspirante Rexona sunt create pentru a te proteja impotriva mirosului neplacut cauzat de transpiratie si pentru a-ti oferi o senzatie de prospetime de durata, indiferent de gama Rexona pe care o alegi.

Tu de ce ai ales Rexona? Cu ce crezi ca se diferentiaza fata de alte produse?

30 de gânduri despre ”Sunt activa alaturi de Rexona

Lasă un comentariu