Programare prin DentaBook

Sa fi asistenta la un cabinet medical cateodata nu este prea placut, fie ca ai uitat sa treci pacientii care sau programat sau ai gresit ora,sau mult mai rau nu ma gasesti unde ai trecut programarea.

Acum este mult mai simplu si mai rapid exista un software cabinet stomatologic care ta ajuta sa ai totul in ordine si sa nu mai pierzi nimic, mai mult de atat il poti folosi gratuit in limita a 100 de programari pe luna folosind pachetul DentaBook Free sau pachetul DentaBook Pro in limita a 1000 de programari lunare cu doar 200 lei pe luna.

Acum poti avea totul trecut in ordine , ai inregistrare gratuita indiferent de pachet, poti adauga pacienti, iti arata cheltuielile cabinetului dar si incasarile de la fiecare pacient in parte,in cazul in care un pacient are vreo suma restanta de plata ai posibilitatea sa vezi.

Exista doua posibilitati de a le reaminti pacientilor de programare, prin sms sau email, in functie de cum le este mai la indemana fiecarui pacient in parte.Se poate trece un plan de tratament pentru fiecare pacient si poti chiar si sa incarci poze cu radiografii,ecografii…

Poate stai si te gandesti de ce sa dai bani pe luna cand poti sa ai gratuit, poti sa ai promovare cabinet stomatologic, si pe deasupra este o aplicatie foarte inteligenta,sa iti dau cateva motive pentru care ar trebui sa o accesezi.

Timpul estimat pentru crearea unui cont in aplicatie este de 3 min, iar activarea contului se face instant, imediat dupa ce ai trecut toate datele in formular.

Imediat dupa autentificare poti incepe sa faci programari, simplu si rapid.Pacientul va fi informat cu o zi inainte de programarea propriu-zisa ,prin primirea pe telefon a unui sms informativ, la o ora stabilita de voi.

Ca exemplu:

Buna ziua , vrem sa va reamintim ca la data de…, aveti programare la ora … ,sunteti asteptat la Cabinetul… pentru consultatie. Va asteptam.

Exista posibilitatea ca si pacientul sa raspunda la mesaj, iar mesajul poate fi citit in aplicatie.

Cat costa un sms?

Daca va incadrati in cele 100 de programari pe luna, aveti la dispozitie tot 100 de sms, daca nu , puteti achizitiona pachetul DentaBook Pro in limita a 1000 de programari si 1000 de sms lunare.

In cazul in care un pacient va raspunde la mesajul de programare ,nu se percepe nici un cost sumplimentar, acesta este oferit gratuit de catre DentaBook.

De retinut ca DentaBook nu poate fi accesata doar de pe desktop, ci si de pe tableta sau telefon.

Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon :  (004) 021 440 35 35 sau puteti trimite un email la contact@dentabook.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.

Puteti primii servicii de promovare online care acopera o gama cat mai variata de servici,iar cabinetul dumneavoastra stomatologic va fi cat mai vizibil in mediul online,unde se raspandeste orice stire imediat, puteti atrage mult mai multi clienti in cabinetul dumneavoastra .

Recomand cu incredere, de acum totul este la locul lor, iar fiecare pacient in parte este informat din timp sa nu mai existe posibilitatea uitarii unei programari,mult mai simplu atat pentru doctori,asistente dar si pentru pacienti, iti face munca mai usoara.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s