Cel mai mare studio videochat in bucuresti

De multe ori cand ne gandim la videochat ,ne fuge mintea mult mai mult decat ar trebui, pentru unii dintre noi  este inca un subiect tabu acest lucru.

Cel mai mare si mai bun studio videochat in bucuresti il gasesti cu siguranta.

De fapt, ce este videochat?

La videochat iti vinzi doar imaginea , totul se petrece online, este de fapt o socializare online prin intermediul unei camere video, unde vorbesti cu diferiti oameni, sa zicem „admiratori” ai tai, din toata lumea, este o munca cinstita si foarte bine platita, iar totul se desfasoara in fata unei camere video si a unui microfon prin care poti comunica.

Acest studio videochat in Bucuresti este sub numele de Charm Studios, are o vechime de 8 ani si il gasiti in centrul Bucurestiului.

Daca esti o persoana prezentabila, ai bineinteles peste 18 ani, esti spontana si comunicativa si iti doresti sa iti maresti veniturile , cu o munca legala te asteptam la noi, pentru inceput poti completa formularul de interviu online iar un reprezentant te va contacta in cel mai scurt timp, in cazul in care te-ai razgandit, datele tale personale sunt in siguranta, sunt confidentiale.

E bine de stiut ca o data ce ai intrat in echipa, iti poti alege membrii cu care vrei sa discuti dar si tema care vrei sa o abordezi, de exemplu despre : hobby , calatorii, muzica, filme dar bineinteles si teme cu caracter erotic.

Dupa angajare beneficiezi de un training specializat , apoi ai parte de o sedinta foto cu un fotograf profesionist intr-o locatie de lux, demna de poze de revista, vei fi un adevarat model.

Ai doua posibilitati sa faci videochat, fie alegi sa il faci acasa la tine, sau mult mai bine alegi videochat la studio, la ambele variante ai atat plusuri cat si minusuri.

Videochat de acasa:

Un mare plus il ai ca muncesti cand vrei dar si cat vrei, iar venitul este mai mare deoarece nu pierzi timpul la studio cu deplasarile.

Un mare dezavantaj este ca sa fie totul legal trebuie sa te ocupi personal de acte si contabilitate, iar totul se desfasoara intr-un mediu mai putin elegant, cu un decor mai modest, iar vecinii pot fi deranjati de zgomote.

Videochat la Charm Studion, are un  minus deoarece toate veniturile se impart si cu studioul , dar ai si un program de lucru care trebuie respectat.

Beneficiezi de un mare avantaj avand dotari de ultima generatie, asistenta tehnica 24/24 de ore si sunt oameni specializati care se ocupa de acte si de toata contabilitatea, tu nu trebuie decat sa ai grija ca totul sa decurga bine.

Ai parte chiar si de un training privind machiajul si coafura ta.

Ai foarte multe motive sa apelezi la studio videochat in Bucuresti , ai parte de :

  • seriozitate
  • experienta
  • profesionalism
  • confort
  • colectiv
  • training
  • consilier de imagine
  • suport tehnic 24/24 H
  • discretie
  • reteta succesului

Se lucreaza pe 3 ture, fiecare cate 8 ore, cu mai multe pauze, care sanu dureze mai mult de 1 ora.

Tura 1: 06:00 – 14:00

Tura 2: 14:00-22:00

Tura 3: 22:00-06:00

Programul de lucru este ales de fiecare model in parte , este un program flexibil si trebuie stabilit si respectat de ambele parti.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s