Totul despre video chat in bucuresti

Esti in cautarea unui loc de munca  dar nu sti incotro sa o apuci, LiveStudio iti vine in ajutor, aici ai siguranta locului de munca si un salariu garantat foarte atractiv.

Multa lume se fereste de video chat, deoarece se gandeste la fel si fel de lucruri necurate, dar nu este asa , este un job ca oricare altul, legal cu carte de munca, iar totul se petrece in fata unei camere webcam.

Arati bine si vrei o cariera de model dar nu sti unde sa te duci, vrei sa sti mai multe detalii despre video chat in bucuresti , si sa sti de fapt ce inseamna acest job?

                           LiveStudio-Rosu-Alb-e1455397660788

Video chatul este o comunicare prin intermediul unui webcam conectat la un calculator, unde doua persoane pot discuta despre diverse teme, video chatul poate fi de mai multe feluri, cum ar fi cu continut adult, intre client si model intr-un cadru privat sau poate fi si cu continut non-adult si se rezuma doar la serviciile platite de informatii, training-uri in diferite discipline.

Este foarte important de retinut ca fiecare model in parte isi alege tema discutiei dar si interlocutorii indiferent ca au continut pentru adulti , erotic sau o discutie obisnuita despre muzica, filme, carti, hobby, calatorii… etc.

Toate conversatiile dintre client si model sunt private, clientul plateste pentru fiecare minut de conversatie  petrecut alaturi de model in lumea virtuala.

Acum ai posibilitatea sa faci o cariera de model la video chat in bucuresti , totul este foarte simplu si usor.

Daca ai intre 18 si 35 de ani ,esti o persoana  cu un aspect placut, serioasa ,sociabila dar si rabdatoare  si doresti sa castigi mai multi bani facand video chat, cunosti cel putin o limba straina si doresti sa iti depasesti limitele personale atunci esti candidata perfecta.

Veniturile tale ca incepatoare vor fi aproximativ  de 800 de euro pe luna, pe parcurs cand vei mai prinde putina experienta si vei fi model mediu vei avea in jur de 2000 de euro, iar atunci cand capeti experienta si esti model avansat poti ajunge si la 5000 de euro lunar.

Foarte important de retinut ca venitul tau poate creste inca din primele zile de munca dar in acelasi timp daca nu tratezi jobul cu mare seriozitatea poate sa scada foarte mult, totul depinde de tine si de modul tau de abordare.

Poti face video chat atat acasa cat si la un studio, dar bineinteles exista avantaje si dezavantaje la fiecare.

Ce avantaje ai daca lucrezi la Live Studio ?

Studioul este amplasat intr-o locatie mare, este dotat cu calculatoare si aparatura ultraperformanta cu un decor specific, in caz de vreo problema ai o echipa tehnica care se ocupa de tot, si vei avea un program fix si foarte bine platit.

Tot ce trebuie sa faci ca sa devi model  este sa completezi un simplu formular, iar un reprezentant te va contacta in cel mai scurt timp sau poti suna la unul din numerele  de telefon : 0768444447  sau 0727444447.

LiveStudio are mai multe sedii in Bucuresti, cum ar fi : Calea Mosilor, Obor, Piata Muncii, Berceni, Brancoveanu, Unirii, 13 Septembrie, Cotroceni, Militari, Crangasi, Victoriei, Stefan cel Mare, Tei, Colentina, Pantelimon, Iancului, Titan, Salajan, Dristor, Vitan, Tineretului.

Anunțuri

Un gând despre ”Totul despre video chat in bucuresti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s