Cabinet Doctor Serban medic dentist in Bucuresti

Eu de cand ma stiu, imi aduc aminte ca imi era frica de dentist, chiar si de doctorul stomatolog, ma gandeam cu teama la ziua in care trebuia sa merg la doctor. De aceea este foarte bine ca cei mici sa fie dusi la stomatolog inca de mici, deoarece trebuie sa se obisnuiasca atat cu doctorul dar si cu locul si ustensilele de acolo, chiar si pentru un control de rutina. Durerile de dinti sunt unele dinte cele mai groaznice dureri, si de obicei cel putin pe mine ma apuca tot in preajma sarbatorilor, de aceea anul acesta mi-am luat o masura de precautie ca tot se apropie Sfintele Sarbatori Pascale. Am facut un control de rutina la Doctor Serban medic dentist in Bucuresti deoarece aici gasesc doctori cu competenta in implantologie, Endodontie si competenta in radiodiag-nostic Maxilo-Facial.

De ce am ales sa merg la Doctor Serban medic dentist in Bucuresti?

Image0

Aici am fost primita cu caldura, cu zambetul pe buze si a fost singurul loc unde baiatul meu cel mare nu a intrat si inca nu intra cu teama in cabinet, stie ca nu simte durere si ca este tratat foarte bine, sunt doctori specializati care dau dovada de profesionalism si rabdare in cazul copiilor. Au simtul umorului si sunt foarte dedicati in ceea ce fac. Se tine foarte mult cont pe programare ceea ce inseamna foarte mult deoarece nu mai pierzi timp aiurea stand pe la usa cabinetului, iar atunci cand din diverse motive programarea se anuleaza esti informat din timp telefonic , pentru a nu mai face drumul degeaba pana la cabinet si este reprogramat imediat. Conteaza foarte mult relatia dintre doctor si pacient, mai ales atunci cand vorbim de copii, care vin cu frica la dentist iar doctoriilor le este foarte greu sa lucreze in cazul acesta cu ei, ba ca nu vor sa deschida gura, ba ca se misca incontinuu iar ei trebuie sa fie mult mai atenti pentru a nu le face rau si a nu prinde mai multa frica.

Din pacate foarte multe persoane amana mersul la stomatologie din cauza fricii sau a durerii, pana in momentul in care trebuie sa mearga obligatoriu ca nu mai au alta varianta. Recomand tuturor sa mearga din timp, macar o data pe an la un control de rutina, mai bine prevenim decat sa tratam.

Ce poate fi mai frumos decat un zambet larg si o dantura perfecta si curata. Daca vreti sa stiti mai multe detalii puteti suna la unul din numerele de telefon 0758.074.415 ,0740.097.655 ,  021.313.02.25 sau la adresa de email office@drserban.com.

Cabinetul il puteti gasi pe Calea Plevnei 16, Apartament 3, București.

Recomand cu mare incredere cabinetul lui Doctor Serban .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s