Motive si beneficii Angajari videochat

Chiar si in ziua de astazi videochat-ul este un subiect tabu, desi castiga tot mai mult teren la noi in tara si incepe sa fie tot mai cunoscut unele persoane il apreciaza iar altele gasesc fel si fel de discutii de a defaima pe altii.

Este o slujba ca oricare alta dar care iti aduce venituri mult mai mari si intr-o perioada mult mai scurta de timp, ai posibilitatea sa avansezi si sa iti indeplinesti pana si cele mai mari dorinte , chiar nu vei mai duce grija zilei de maine.Totul pare foarte usor si simplu, dar unele persoane defaima pe cei care lucreaza in acest domeniu, eu sunt de parere ca fiecare face ce crede de cuvinta si nu ar trebui sa se bage in viata persoanala a nimanui.

Videochat-ul este o forma de comunicare intre doua persoane prin intermediul unei camere web conectate la un calculator, care poate avea continut adult sau non adult,  este dreptul fiecaruia sa isi aleaga cum vrea sa apara.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru angajari videochat ?

Indiferent ca vorbim despre persoane de gen feminin sau masculin, prima conditie obligatorie  este sa fie majora, femeile sa aibe intre 18-60 ani, da ati auzit foarte bine 60 de ani, iar barbatii intre 18-27 ani, sa detina un act de identitate ( CI, pasaport sau permis ) valabil, sa aibe un aspect placut ,sa fie comunicativ si in acelasi timp sa aibe multa seriozitate in ceea ce face, sa aibe o incredere de sine si cunostinte de limba engleza medium sau avansati si abilitati de operare a calculatorului.

Ca la orice slujba se lucreaza in 3 schimburi, de luni pana vineri.

  • – tura de zi 07:00-15:00
  • – tura de pranz 15:00- 23:00
  • – tura de noapte 23:00-07:00

In cazul in care vrei venituri mai mari poti alege sa lucrezi si in weekend astfel ai posibilitatea sa maresti veniturile considerabil.

Programul de lucru se poate personaliza in functie de fiecare in parte, in limita a celor 3 ture.

MP255417m.jpg

Ce salariu poti castiga daca apelezi la angajari videochat?

Desii nu ai nevoie de experienta in domeniu ca sa poti deveni un model foarte bun, daca dai dovada de seriozitate si iti dai toata silinta sa avansezi, poti castiga intre 1000-3000 $ / luna, in functie de performantele fiecarui model.

Ai foarte multe beneficii , printre care si confidentialitate 100%,si conditii de maxima securitate, totul este legal cu carte de munca, nu se lucreaza la negru.

Beneficiezi in caz de  nevoie de suport tehnic 24/24h oferit doar de profesionisti si ai parte de training profesional in permanenta, aparatura de ultima generatie, outfit-uri de calitate si chiar stilist personal.

Vei lucra pentru site-uri de exclusivitate care nu sunt accesibile din Romania ci doar din afara.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s