Despre angajari video chat Bucuresti

Livestudio este unul din cele mai cunoscute studiouri din Bucuresti, video chatul este o slujba ca oricare alta dar care iti poate aduce venituri mai mari decat multe alte slujbe. Livestudio se ocupa cu  angajari video chat Bucuresti, daca esti interesat de o astfel de slujba, iata cateva beneficii de care ai putea beneficia in cazul unei angajari, asta nu inseamna ca toate modelele care vor aceasta slujba o vor si avea. Trebuie sa indeplinesti niste conditii, echipa  Livestudio este foarte atenta atunci cand selecteaza modele care apeleaza pentru aceasta slujba, deoarece vor sa mentina standardele la o calitate foarte ridicata si sunt foarte stricti cand vine vorba de angajari video chat Bucuresti.

Exista modele care lucreaza la aceasta firma de peste 8 ani de zile, si inca sunt foarte multumite de tot ce le ofera, acum au o viata multe mai buna, o situatie financiara excelenta, chiar si o casa si masina nou nouta. Nu isi mai fac griji pentru ziua de maine, au siguranta locului de munca si se pot bucura de outfit-uri de calitate, excursii in jurul lumii, au toata lumea la picioare.

Lucreaza intr-un mediu prietenos, cu conditii excelente, au parte de echipamente profesioniste de ultima generatie.

Conditii obligatorii pentru angajare.

Prima cerinta obligatorie este sa fi majora, sa ai cel putin 18 ani impliniti, sa fi o persoana comunicativa si serioasa, sa cunosti limba romana corect si gramatical si cel putin o limba straina scris si vorbit, de preferinta engleza dar se accepta si franceza, cunoastrea oricarei altei limbi constituie un mare avantaj deoarece comunici cu clienti din afara tarii. Sa fi comunicativa si sa ai un aspect placut si ingrijit, sa fi cat mai feminina.

O data ce ai intrat in echipa o sa ai multe oportunitati sa iti depasesti limitele si sa avansezi.

CAM2P1

Ce beneficii poti avea?

Ai un salariu garantat 4500 de lei,pe o perioada de 3 luni, pe langa se mai poate adauga diferite comisioane , premii si diverse cadouri de peste 2000 euro.

Livestudio organizeaza in permanenta diverse concursuri cu premii tentante, aici toata lumea este egala si toti au dreptul la o sansa de castig.

Un model incepator poate lua lunar peste 1000 euro, un model mediu peste 2500 euro iar unul avansat peste 4500 euro.

Lucrezi 5 zile pe saptamana cate 8 ore/ zi, ca la oricare job, daca vrei venituri suplimentare poti lucra si in weekend iar atunci venitul tau se va mari considerabil, primesti chiar si un bonul de angajare.

Daca iti doresti o colaborare cu Livestudio poti suna la numarul de telefon 0727 44 44 47 , sau aplicand in livechat, in casuta din dreapta, un operator te va informa cu tot ceea ce vrei sa afli, vei fi indrumat spre cel mai apropiat studio de casa ta, vei fi programat pentru un interviu si ti se va comunica locul si ora stabilita. Poti sa mergi chiar la studio si acolo ti se va prezenta direct beneficiile si avantajele unui model carelucreaza in video chat.O sa lucrezi numai cu profesionisti, ai chiar si stilist personal si parte de prima sedinta foto profesionista in cadrul studioului videochat livestudio.

Aici castigi bani distrandu-te.

 

 

 

Lasă un comentariu