Salubritate prin www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro

De cand ma stiu pe lumea asta am crescut la bloc, cu bune, cu rele au trecut ani de zile. Pe langa unii vecini foarte zgomotosi am avut parte si de o mare neplacere o data la cateva luni, tinand cont ca unele persoane sunt cat se poate de nepasatori si arunca in vasul de toaleta fel si fel de lucruri care nu au ce cauta acolo si bineinteles ca o data la ceva timp se infunda toata canalizarea pe scara, iar cei de la parter mai aveam parte si de mirosuri si resturi iesite in casa.

Pentru a scapa de aceasta problema am apelat la o firma de salubrizare de pe  www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro , au venit oameni foarte bine instruiti care stiau ce aveau de facut, au dat dovada de rapiditate si profesionalism.

Datorita lor am scapat foarte repede de desurile din canalizare, asa ca de cateva ori pe an apelam cu incredere la ei, suntem foarte multumiti de rapiditatea de care da dovada, vin imediat dupa ce sunt chemati.

Este o societate comerciala care are la baza ca prioritate satisfacerea tuturor necesitatilor clientilor care apeleaza la acest serviciu. Aceasta societate se ocupa cu diverse servicii precum : eliminarea deseurilor si a apelor uzate, curatarea si spalarea mecanizata dar si desfundarea mecanizata a retelelor de canalizate,salubritate, prioritar servicii de vidanjare ecologica, vidanjare grasimi, etc.

Exista o gama foarte variata de servici la care puteti apela la firma de salubritate de pe  www.vidanjari-desfundari-salubritate.roputeti alege din mai multe categorii, stropirea spatiilor verzi, spalari piscine dar si diverse spatii , incinte betonate, desfundari si curatari canalizare, denisipari si decolmatari si servicii de vidanjare.

Servicile pot fi adresate atat persoanelor juridice dar si celor fizice, tuturor persoanelor care au nevoie si se confrunta cu diverse mizerii aduse de vant sau purtate de animale.

Pentru a trai intr-un mediu mai curat atat pentru tine dar si pentru mediul inconjurator apeleaza cu incredere la firma de salubritate, sunt foarte multi clienti care au apelat cu incredere si au ramas clienti fideli, datorita eficientei si rapiditatii cu care au dat dovada de fiecare data, cu personal dinamic si flexibil dar si a calitatii sale.

Autoutilitarele sunt imbunatatite constant , sunt foarte fiabile pentru a permite o accesibilitate cat mai buna pentru curatarea canalelor care sunt infundate dar si a spatiilor murdare. Autoutilitarele sunt de marca Iveco cu o tehnologie optima dar si cu costuri reduse de intretinere, bazandu-se pe un transport cat mai durabil.

Pretul unui serviciu depinde foarte mult de  gradul de complexitatea, in cazul in care apelati din afara Bucurestiului se socoteste si distanta.

08

 

Activitatea se desfasoara in municipiul Bucuresti dar daca este nevoie se poate ajunge si in alte judete a tarii la cerere sau solicitare.  Se lucreaza cu utilaje foarte puternice de o capacitate foarte mare cu o retinere de pana la 16 m 3 de apa reziduala dar si cu servicii de desfundare a canalelor si curatari instalatii dar si servicii de igienizare.

Pentru mai multe detalii puteti trimite un email la office(@)vidanjari-desfundari.ro sau sunand la numarul de  telefon  021.421.07.91. Sediul il gasiti in Bucuresti pe Str. Margeanului, Numarul 8, Sector 5 .

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s