Redecorarea baii

Anul 2016 a inceput cu multe planuri , vise si dorinte. Mi-am dorit ca in acest an sa reusim sa mai facem cateva modificari prin casa, sa redecoram apartamentul in totalitate.

A fost o adevarata provocare sa alegem culorile pentru zagravit peretii dar si mobilierul si tot ce inseamna redecorare. Cel mai greu a fost sa alegem cel de mobilier baie , avand o baie destul de mare si incapatoare mi-a fost greu sa aleg mobilierul, gresia, faianta si tot ce mai poate contine o baie.

Am ales un dulap suspendat Paris si un dulap baza cu usa si 2 sertare, cu dimensiune :

120x63x52 cm, fabricat din nuc.

Untitled

Imi place ca mobilierul sa fie cat mai simplu dar in acelasi timp sa fie si modern, sa fie destul de incapator ca sa poata sa incapa cat mai multe lucruri utile pentru baie.

Se zice ca baia este una din incaperile din locuinta unde petrecem cel mai mult timp intim si de aceea trebuie sa fie foarte relaxanta si confortabila.

De ce trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un mobiler de baie?

Atunci cand alegem mobilierul de baie trebuie sa alegem un material de mare calitate, deoarece in baie este o temperatura si o umiditate mult mai mare decat in restul casei si de aceea trebuie sa fie foarte bun. Putem opta dintre mai multe materiale precum sticla, lemn natural, pal ,ceramica ,piatra artificiala, plastic, pvc sau otel cromat.

Poti alege din mai multe stiluri de mobilier, precum cel clasic, modern sau minimalist totul depinde de dorinta fiecaruia dar si de spatiul pe care il aveti la dispozitie.

Atunci cand dispuneti de o baie mai micuta din pacate de multe ori nu gasesti mobilier pe dimensiunile potrivite si este nevoie de mobilier pe comanda. Trebuie tinut cont de spatiu, dorinte dar si de buget. Mobilierul de baie poate fi atat pe sol cat si suspendat.

Mie imi place foarte mult sa am in baie atat un dulap pe sol cu sertare dar si unul suspendat cu polite . Sa pot depozita de la lucruri utile pentru baie, produse de ingrijirea corporala, dar si prosoape de baie. Sa nu fiu nevoita sa ies din baie pentru a lua un prosop.

In ziua de astazi nu mai conteaza ca ai un mobilie mic atata timp cat dai comanda si faci totul cu gust, sa fie utila dar si o incapere relaxanta, mai ales dupa o zi foarte obositoare la servici si vi acasa si vrei sa te relaxezi facand o baie cat mai fierbinte, cu spuma.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s