Unde gaseti accesorii pentru acoperis?

Anul trecut a fost un an destul de greu , mai ales din punct de vedere financiar deoarece am avut foarte multe cheltuieli. Am schimbat acoperisul deoarece nu mai rezista si trebuia neaparat sa fie schimbat, nu puteam sa riscam sa cada peste noi. A trebui sa cumparam fel si fel de accesorii, materiale de constructie atat pentru baza casei dar si pentru acoperis.

Am luat multe materiale pentru  acoperis & accesorii pentru fixarea lui. A fost o adevarata provocare pentru noi, deoarece a trebuit sa turnam si placa dar sa schimbam si acoperisul si tot ce mai implica el. Am alergat zile la rand dupa fel si fel de materiale, de la ciment, nisip, balastru, cuie,negrese, tabla,folie, coama, burlane si multe altele…

Am ales o tigla metalica de culoarea ciocolatei de 0.5 MM, o nuanta mata.

Untitled

Totul a durat aproximativ 3 luni, cu tot cu turnarea si uscarea placii, fixarea lemnelor pentru acoperis dar si montarea acoperisului, necesita destul de mult timp dar si foarte multi banii o asemenea schimbare. Am avut noroc ca pe toata aceasta perioada am avut foarte putine ploi, daca schimbam acoperisul anul acesta cu atatea ploi nu cred ca il terminam asa repede iar placa de ciment s-ar fi uscat mult mai greu. Schimbarea acoperisului necesita foarte mari cheltuieli si de multe ori apar si cheltuieli neprevazute care nu au fost puse la socoteala si care iti cam dau viata si socotelile peste cap.

Macar stim ca aceasta investitie este de durata si este facuta pentru mai multi ani si ne asigura siguranta.

Fiind  o investitie destul de mare  dar si de durata trebuie sa alegem produse de mare calitate ci nu contrafacute, ne bucuram ca investitia este mai mica dar perioada de garantie, siguranta este mult mai mica. Schimbarea acoperisului  in totalitate se face cam o data in viata si de accea trebuie sa fie de durata.

Atunci cand incepe sa se sparga din tigle sau pur si simplu au cazut si acum lipsesc de la locul lor, imbinarile nu mai sunt la locul lor, sau apa de la ploaie se infiltreaza in acoperis este momentul sa faci o schimbare, sa decizi sa schimbi acoperisul partial, doar ceea ce este stricat sau sa il schimbi in totalitate in functie de cat de uzate sunt. Stiu ca totul necesita bani dar pe urma ai o siguranta in plus ca un vant mai puternic sau o ploaie, vijelie nu pune in pericol siguranta voastra si a copiilor vostrii.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s