Mareste siguranta casei tale cu ajutorul interfoanelor

In orice cartier, din oricare oras s-ar afla acesta, intotdeauna va exista dorinta de securitate. Si in urmatoarele randuri, nu voi vorbii despre dorinte de securitate financiara, sau a altor tipuri de dorinte, ci pur si simplu despre siguranta. In fiecare dintre noi este acea mica frica ca poate, la stirile de maine de la ora 5 va fi vorba despre noi. Poate ca ne e frica sa nu ni se fure ceva, sau pur si simplu sa nu fim „fericitii” proprietari al unor imagini graffiti pe peretii holurilor din blocurile in care locuim. Sau, in cazuri si mai rele, de ce sa nu recunoastem, de cate ori nu ne este frica ca poate o sa fim atacati de persoane rau intentionate, indiferent daca este vorba despre un jaf, sau altceva.

Sa recunoastem, de cand ne stim, suntem obisnuiti sa stim ca cineva, sau ceva, acolo langa noi ne vegheaza si ne protejeaza. Indiferent daca atunci cand eram mici era vorba despre parinti, sau acum, despre sisteme de ultima generatie de supravegere. De aceea, fiecare dintre noi cautam, atunci cand ne mutam la casa noastra, ca aceasta sa fie intr-un cartier linistit, unde sa ne putem creste copii in siguranta. Dar de cele mai multe ori, detaliile mici fac diferenta. Fara sa ne dam seama, chiar si cele mai neinsemnate lucruri, la prima vedere, pot face diferenta dintre o locuinta sigura si una mai putin sigura.

De aceea, as vrea sa va povestesc despre un mic detaliu care pentru unele persoane pare banal, dar care pentru mine a facut o mare diferenta intre anumite blocuri vizitate in cautarea unui apartament pentru o prietena. Acel detaliu este interfonul.

Da, acele cutiute cu butoane, de langa usa blocului. Aceste interfoane au evoluat mult. Daca acum cativa ani erau pur si simplu niste cutii metalice cu o simpla tastatura alfanumerica, in blocul in care ne-am oprit sa vedem un apartament, tocmai se monta un nou sistem, modern. Spre deosebire de modelele vechi, acesta are o carcasa de aluminiu, care se monteaza aparent, impreuna cu o suprafata de sticla, neagra, securizata. Impreuna cu o tastatura iluminata touch, acest sistem asigura eleganta si securitate la un nivel ridicat.

interfon-rezidential

 

Dupa ce am intrebat persoanele responsabile cu montajul, am aflat ca aceste unitati lucreaza impreuna cu chei de acces RFID, au in afara de comunicatia full-duplex si functia de AUX care in acest caz era legata la instalatia de iluminat interioara a scarii blocului. Astfel, dupa ce deschizi usa, poti fii sigur si ca iluminatul interior casei scarii se aprinde, spre deosebire de senzorii de miscare care ii mai gasesti prin cate un bloc, care intra in functiune dupa ce deja esti pe la jumatatea scarii. De asemenea, se pare ca si tastatura este iluminata, iar ceea ce mi-a placut si mai mult, este faptul ca displayul acestuia este destul de generos, folosind un display de 4×16 caractere, pentru o afisare corespunzatoare a listei de locatari si a diverselor informatii din partea sistemului.

Chiar am ramas surprinsa de calitatea acestor noi modele de interfoane, de aceea as vrea sa va impartasesc si voua numele firmei responsabile, care este Electrogrup Proinstal Invest. Puteti verifica la dansii pe site si alte modele de interfoane, sau de ce nu, macar va puteti documenta despre utilitatea noilor modele aparute, precum si despre ce imbunatatiri va poate aduce asupra sigurantei casei dumneavoastra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s