Te-ai intrebat vreodata pe unde umbla cainele tau atunci cand scapa?

Inca de cand ma stiu pe lumea asta  mi-a fost o teama foarte mare de caini, fie ei micuti sau mari, pentru mine nu conta deloc dimensiunea lor, frica era si inca exista si in ziua de astazi. Pot numara pe degete de cate ori am atins un caine, pur si simplu sa il mangai. Acum cativa ani cumnatul meu si-a luat un caine, de talie destul de mare, un mascul Labrador Retriver, din prima clipa cand l-am vazut am simtit nevoie sa il ating desii avea cateva luni bune ,era destul de maricel. Am vrut cu orice pret sa il ating, nu am stat deloc pe ganduri si l-am mangaiat. Am observat la gatul lui o zgarda cu gps la prima vedere am crezut ca este o zgarda normala pentru orice caine, dar cu timpul am aflat care era de fapt rostul ei.

De atunci mi-am dorit sa am si eu un astfel de caine, stiam ca labradorul este cel mai popular caine din lume, sunt foarte devotati si iubitori in special cu copii. Dupa cateva luni am reusit si eu sa am primul meu caine, un pui de Golden Retriever , in aceasta perioada am aflat multe lucruri pe care nu le stiam despre caini.

Pe masura ce a crescut plimbarile cu el au fost tot mai lungi si dese, deoarece ii placea foarte mult sa alerge, sa se joace. Am avut perioade cand alerga prin parcuri si nu il mai gaseam, apoi dupa minute bune aparea de parca nimic nu sa intamplat si nu ii pasa ca eram ingrijorata deoarece credeam ca a patit ceva sau ca a fost furat, el avea chef numai de joaca.

Anul trecut o prietena foarte buna care locuieste in Germania  mi-a povestit ca ea foloseste pentru cainele ei o zgarda cu gps pentru a afla ce se intampla cu cainele ei atunci cand dispare din perimetrul casei sau din parc atunci cand sunt la plimbare, atunci mi-am dat seama ca si cainele cumnatului meu avea asa ceva la gat.

Pana acum au fost doar vorbe, lucruri puse la dorinte pentru linistea mea dar si siguranta catelului meu. Acum grijile mele vor disparea treptat deoarece a aparut si la noi in tara.

Nu am stat deloc pe ganduri si am dat comanda de o zgarda cu gps pentru catelul meu, se poate folosi si la pisici sau la orice animal de companie.

zgarda-cu-gps-pt01-315

Este un produs original Wonlex, are nevoie doar de un sim in reteaua Orange, Telekom sau Vodafone cu date mobile active cu un consum de maxim 150 mb /luna.

Ii acord un mare plus deoarece este rezistent la apa, cainelui meu cum ii place la nebunie apa , asa nu stau cu frica ca se poate strica, sau se poate intampla chiar sa ne prinda si ploaia atunci cand iesim la plimbare.

Acum voi sta linistita iar cainele meu poate sa alerge si sa se joace in voie chiar daca nu este in vizorul meu stiu ca este in siguranta si stiu in permanenta unde se afla.

Acest pachet contine zgarda cu gps, un incarcator si un manual de utilizare, beneficiati de 12 luni de garantie si are o reducere de 28%.

23 de gânduri despre ”Te-ai intrebat vreodata pe unde umbla cainele tau atunci cand scapa?

Lasă un comentariu