Mos Craciun in dormitorul nostru

Mai este foarte putin pana la venirea sarbatorilor de iarna, cu pasi repezi ne apropiem de venirea lui Mos Craciun, o sarbatoare foarte frumoasa mai ales pentru copii. Pana anul acesta nu am avut niciodata o lenjerie cu motive de sarbatoare. Am avut doar lenjerii clasice, anul acesta vreau sa fie altfel sa simtim sarbatoarea cu mult inainte sa vina. Tocmai de aceea am ales sa cumparam o lenjerie de Craciun , deocamdata aveti posibilitatea sa alegeti doar trei variante dar in curand vor mai aparea si alte modele cu Mos Craciun.

De curand am descoperit un magazin online cu Lenjerii deosebite care are sediul destul de aproape de mine, in orasul Pitesti.

Avand doi baieti am optat pentru o lenjerie de 2 persoane, mi-a placut ca firma producatoare este Ralex Pucioasa, am auzit numai lucruri bune despre acest producator.

Nu am stat deloc pe ganduri, am ales lenjeria de pat Craciun QY627 , acesta contine un cearceaf de pat 220 x 230cm, un cearceaf de pilota 200 x 220cm si 2 fete de perna 50 x 70cm.

 Lenjeria vine foarte bine pe pat, imi place ca materialul nu se sifoneaza asa repede tinand cont ca am doi copii jucausi care nu au stare nici macar cand stau in pat.
IMG_20161113_181641.jpg
Imprimeul cu Mos Craciun este foarte frumos, cei mici nici nu au vrut sa mai dam lenjeria jos de pe pat 🙂 , am crezut ca doar ii facem proba si o pastram pentru Sarbatori.
Deja la noi in casa au venit sarbatoriile avand-ul pe Mos Craciun in dormitor 🙂 .
IMG_20161113_181852.jpg

Recunosc  ca inca nu am apucat sa o spal, dar am vazut ca au foarte multe recomandari pozitive, iar daca respectam instructiunile de intretinere cu siguranta culorile vor fi la fel, deoarece se vede ca este confectionata din bumbac satinat de buna calitate.

Se spala la 40 de grade si nu se foloseste sub nici o forma inalbitori sau curatare chimica.

Profitati de ocazie si adaugati-o acum in cos, este inca la reducere, in cazul in care comanda este mai mica de 300 de lei  veti plati taxa de transport 16 lei, pentru comenzile peste 300 lei beneficiati de transport gratuit.

Pe langa lenjeriile de Craciun poti alege si lenjerii de pat 3D, damasc, bumbac 100% , pilote, perne, cuverturi, prosoape de plaja Disney, lenjerii de pat 1+1 gratis dar si lenjerii de iarna groase potrivite  pentru noptile geroase care vor urma.

Va doresc cumparaturi placute, alegeti cu incredere Lenjerii deosebite.

2 gânduri despre ”Mos Craciun in dormitorul nostru

Lasă un comentariu