Audit financiar Contello.ro

Cu  siguranta ati auzit cel putin o data in viata de Audit Financiar , ce este acest audit financiar si cine poate sa il faca veti afla in urmatoarele minute.

Auditul financiar presupune o verificare cat mai atenta a veniturilor financiare a unei societati, este o analiza profesionala facuta de oameni cu experienta pornind de la situatia financiara anuala a societatii, este o verificare de control a corectitudinii financiare a unei societati.

Cine poate realiza un audit financiar?

Auditul financiar poate fi realizat doar de catre firme specializate, oricine are nevoie poate apela la astfel de firme pentru a fi in legalitate si pentru a fi corecti fata de angajati dar si pentru a elimina orice risc cu care se confrunta afacerea ta si pentru a lua masuri de precautii pana nu va fi prea tarziu.

Audit Financiar Contello.ro iti asigura o corectitudine a situatiei financiare a societatii tale,

Contello.ro este o firma specializata in mai multe tipuri de audit precum: audit financiar, auditul intern,auditul securitatii datelor, audit statutar, auditul calitatii si auditul sistemelor informatice.

Firma Contello Audit este membra a Camerei Auditorilor Financiari,este  formata dintr-o echipa de profesionisti ce sustin activitatea de audit financiar statutar printr-o evaluare obiectiva bazata pe metodologii si instrumente de actualitate.

Oricine poate apela la aceste servicii de calitate, persoane din interiorul firmei audiate dar si persoane din exteriorul societatii precum auditul financiar. Oricine are dreptul la opinie, este dreptul tau ca firma la care esti sa functioneze in parametrii normali.

Poti sa beneficiezi de servicii de consultanta gratuit, nu trebuie decat sa suni la numarul de telefon +40.721.591.487 .Poti primi oferta personalizata la auditul financiar 2017 completand formularul de pe site-ul Contello.ro, dupa care vei fi contactat de un reprezentant al firmei.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta firma dar si despre auditul de care aveti nevoie puteti apela cu incredere la aceasta firma pentru serviciile lor de calitate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s