Caroli mancare cu notificare

Cu totii stim ca micul dejun este cea mai importanta masa pe zi, peste care nu ar trebuie sa sarim. Indiferent ca suntem acasa sau la servici un sandwish este binevenit la prima ora a diminetii. Exista fel si fel de mezeluri pe piata, care mai de care mai cunoscute sau necunoscute. Zilele trecute am fost la supermarket sa fac cumparaturile si am ramas placut surprinsa de Salamul Caroli Semenic Extra , am observat ceva nou, de acum au o eticheta inovatoare, cu un cadran termosensibil, pentru a evidentia ca produsele Caroli sunt pastrate la temperaturi optime, intre 2-8 grade C, aceasta este temperatura optima.

carolimetru-termic-servetel.jpg

Cum functioneaza Carolimetru?

Atunci cand produsul este peste 8 grade, eticheta este galbena iar acesta ne arata ca produsul trebuie pus la rece, la frigider, cand temperatura este sub 8 grade ne arata ca produsul are o temperatura optima pentru a fi consumat.

Consuma #mâncarecunotificare in fiecare zi, acum cu aceasta eticheta inovatoare este mult mai simplu si poti afla informatii foarte utile despre pastrare, depozitare printr-o eticheta. Este foarte important de retinut ca daca eticheta sa ingalbenit , produsul nu este alterat, ci doar trebuie urgentat cat mai rapid punerea lui la rece pentru a fi la o temperatura optima de consum.

Cu totii stim ca atunci cand apare o modificare la vreun produs, asta inseamna si o crestere de preturi, dar Caroli sa tinut de cuvant si nu au modificat deloc pretul de vanzare, ci a ramas acelasi ca si inainte.

Va recomand cu incredere sa consumati #mâncarecunotificare Caroli , datorita produselor de mare calitate, Carolimetru este amplasat pe eticheta din fata pentru o vizibilitate cat mai mare atat in supermarket pe rafturi cat si acasa in frigider.

Caroli Foods este pe piata de 20 de ani atat cu produse traditionale romanesti cat si moderne, de calitate foarte mare si un gust deosebit de bun.

Ati vazut pana acum Carolimetru in magazine, ati cumparat? Ce parere aveti despre aceasta eticheta?

 

3 gânduri despre ”Caroli mancare cu notificare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s