Alege imprimanta color potrivita marca Kyocera

Sa alegi o imprimanta color potrivita business-ului tau poate fi o adevarata provocare, luand in considerare multitudinea de oferte disponibile. Mai intai, ar trebui sa va ganditi bine la necesitati. Atunci cand imaginea color este o prioritate, calitatea paginii printate reprezinta o prioritate de prima mana. Asadar, rezolutia poate fi un bun indicator de luat in calcul.

Printerele color Kyocera din gama Ecosys pot fi foarte eficiente pentru orice business! In primul rand, un model de imprimanta color Kyocera FS-C8600DN functioneaza cu o viteza de pana la 45 de pagini/minut in A4, pe baza unei memorii RAM de 1GB si dispune de o rezolutie de printare 600x600dpi. Pe langa aceste avantaje, acest model ofera o capacitate de stocare a hartiei de 2×500 coli.

Un alt avantaj oferit de seria de imprimante noi Ecosys consta in economisirea de energie. Va recomandam sa folositi doar toner original, pentru a evita orice probleme legate de culori. In plus, imprimantele de birou bazate pe tehnologie cu laser vor consuma mult mai putin toner spre deosebire de cele din categoria inkjet, fiind o alegere inspirata pentru toti cei care intentioneaza sa printeze un numar mare de foi intr-un interval scurt, prevenind uscarea tusului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s