De ce sa alegi un aparat de aer conditionat tip Split

Printre cele mai raspandite tipuri de aparate AC se numara unitatile split, cele dublu split si multi split. Acestea pot fi formate dintr-o unitate exterioara si una sau mai multe unitati interioare. Noi vom discuta mai pe larg in articolul de fata despre variantele single, cu o singura unitate interna.

Modelele de aparate de aer conditionat cu montare pe tavan sunt potrivite pentru acele cladiri care dispun de plafon fals. De regula, este vorba de medii office, precum birourile firmelor. Totusi, se pot instala, cu rezultate optime, split-uri de tavan si in spatii rezidentiale. Popularitatea acestor solutii de climatizare se datoreaza, pe de o parte, confortului sporit obtinut prin convectia naturala a curentilor de aer, in conditiile in care viteza jetului rece este prea mare si poate afecta sanatatea. Pe de alta parte, operarea silentioasa face acest tip de aparate de aer conditionat excelente tot din punct de vedere al confortului, deoarece ventilatorul si compresorul de racire sunt prevazute in unitatea exterioara. Usurinta instalarii constituie un alt punct in plus pentru a va orienta catre alegerea unui split. Noi va recomandam unitatile dotate cu tehnologie Inverter, deoarece sunt mult mai eficiente decat aparatele traditionale, cu functionare on/off. In consecinta, va veti bucura de un consum mai mic energetic. Nu este nevoie de conducte suplimentare de aerisire in tavan si pereti. Aceste solutii fara canale de dirijare (ductless), sunt alternative de climatizare de viitor, care asigura crearea unei ambiante cu temperatura perfecta, pe tot parcursul anului. Avem disponibile pentru clientii interesati o gama completa de modele de unitati tip split Gree , care dispun de capacitate variate de racire.

In opinia expertilor in domeniul climatizarii, solutiile de tip duct sunt ideale pentru constructiile proiectate de la zero, deoarece va permit sa stabiliti cu exactitate necesarul de racire optim. Daca aveti in vedere racirea uniforma a tuturor incaperilor dintr-o cladire noua, realizarea de trasee in pereti si tavan este o varianta care ofera eficienta sporita. Astfel se explica si pretul mai ridicat al unitatilor de tip duct, care in realitate se prezinta drept sisteme foarte complexe, potrivite pentru o locuinta inteligenta a viitorului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s