Mai multe despre performantele cauciucurilor Nokian iLine

Cand temperatura atinge constant 7 grade Celsius, este semn ca anvelopele de iarna trebuie inlocuite. Daca doriti sa montati pe vehiculul propriu cauciucuri specializate de vara performante, este cazul sa considerati atent optiunile disponibile, in functie de necesitati, stilul de sofat si buget. Pentru dotarea vehiculelor din clasa turisme mici si de putere medie, specialistii recomanda modelul de anvelope vara Nokian iLine, special proiectat pentru verile din Europa Centrala.

Un set de cauciucuri fiabile, care sa se descurce bine atat in mediul urban, cat si sa faciliteze calatorii placute pe distante mai lungi poate fi o varianta inspirata pentru un conducator auto care nu este interesat de performante sportive, dorind in schimb conditii optime de siguranta si confort.

Linia de anvelope vara Nokian iLine a fost proiectata pentru a furniza o rulare lina, cat mai agreabila si fara compromisuri, indiferent de starea meteo. Rezistenta mica la rulare a acestor noi cauciucuri pentru turisme are drept efect reducerea consumului de combustibil si contribuie la protejarea mediului inconjurator, asigurand un confort economic, “verde”.

Pentru a va da un exemplu concret, montand anvelope Nokian din gama de vara , soferii pot beneficia de multiple avantaje, printre care se numara si cresterea randamentului kilometric. Design-ul benzii de rulare prezinta inovatia cavitatilor de pe peretii cu nervuri longitudinale, cu model inspirat de suprafata mingilor de golf, cu rol in racirea suprafetei anvelopei.

Rezistenta sporita in fata pericolului de acvaplanare constituie inca un avantaj major al Nokian iLine, datorita santurilor localizate intre umerii blocurilor. In plus, canelurile lustruite ale pneurilor au atat rol estetic, cat si functional, practic, permitand eliminarea mai rapida a apei acumulate. O inovatie deosebita o reprezinta si prezenta indicatorului de siguranta si de nivel de acvaplanare.

O excelenta aderenta pe carosabil umed si eficienta in ceea ce priveste consumul de combustibil. Noul compus pe baza de silica, prietenos cu mediul inconjurator, faciliteaza cresterea aderentei si imbunatateste rezistenta la rulare, chiar si la temperaturi ridicate.

Politica Nokian Tyres in ceea ce priveste procesul de productie, este una foarte stricta legat de substantele chimice adaugate in componenta benzii de rulare. Astfel, in compozitie se regasesc doar uleiuri purificate non-toxice si non-carcinogenice, renumita companie finlandeza fiind un pionier in protejarea ecosistemului din domeniul sau si primul producator de anvelope care a introdus in procesul de fabricare uleiurile purificate. Uleiul de pin adaugat compozitiei cauciucului imbunatateste rezistenta la uzura.

Silent Groove Design este o tehnologie noua, implementata la nivelul peretilor nervurilor longitudinale si serveste la imbunatatirea caracteristicilor de confort in timpul deplasarii. Totodata, asigura si obtinerea unui randament kilometric superior. Crestaturile semisferice seamana cu suprafata unei mingi de golf, scopul fiind de a controla fluxul de aer al anvelopei, iar adanciturile prezente diminueaza emisiile de zgomot  induse de marginile santurilor transversale, pentru o rulare mai silentioasa.

In concluzie, alegerea unui set de cauciucuri pentru turisme Nokian iLine pe dimensiunea recomandata de constructor, nu poate fi decat o cale inspirata pentru a va bucura de deplasari sigure, fiabile si confortabile la bordul autoturismului dumneavoastra, atat in mediul urban, cat si pe distante lungi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s