Cumpara tensiometre digitale

Acum ceva timp am achizitionat un tensiometru de brat, deoarece cel vechi nu mai mergea si  atunci cand aveam nevoie de el trebuia sa apelez la vecini sau sa ajungem la cel mai apropiat spital pentru a lua tensiunea. Gasesti tensiometre digitale la preturi foarte bune, produsele Sendo Smart sunt de foarte buna calitate.

Sendo Advance 3 este un tensiometru pentru brat care te ajuta sa iti monitorizezi in permanenta sistemul cardiovascular. Tehnologia Hira au numai tensiometre digitale de calitate superioara la standardele cele mai inalte aratand cu exactitate masurarea tensiunii arteriale.

Tensiometrele se folosesc in mod special in cabinetele medicale dar si in clinicile de specialitate, dar este foarte util si necesar si acasa mai ales daca exista probleme de sanatate sau persoane in varsta. A aparut o noua tehnologie care semnalizeaza un risc crescut de aritmii aici gasesti mai multe detalii despre noua tehnologie Hira.

1611211_Advance3_slice5

Pe langa preturi foarte mici beneficiezi si de garantie pe termen lung de pana la 5 ani, este validat clinic . Se poate folosi de catre oricine, este foarte usor de folosit, doar printr-un singur buton, primesti chiar si o avertizare in cazul in care manseta nu este fixata bine pe brat.

Prin noua tehnologie Hira poti afla care este starea ta, in functie de cele 4 criterii care poate indica cat de grava este situatia, Sendo Advance 3 iti arata cu exactitate starea reala a tensiunii.

Primul nivel, nivelul 0 iti indica ca nu este nevoie de consultatie de specialitate, totul este in regula.

Nivelul 1, indica un grad scazut, arata ca bataile inimii sunt neregulate si se recomanda sa se monitorizeze cu regularitate

Nivelul 2, indica un grad ridicat si este recomandat un consult medical de specialitate

Nivelul 3, indica un grad destul de mare, chiar periculos, si se recomanda un consult de specialitate cat mai repede pentru mai multe investigatii.

Mai bine prevenim decat sa tratam, un tensiometru digital pentru brat este necesar in casa tuturor persoanelor mai ales a celor invarsta, boliile de inima sunt din ce in ce mai frecvente in ziua de astazi.

De obicei un tensiometru digital contine pe langa aparat si 2 baterii AAA, o cutie foarte practica unde se poate depozita , bineinteles instructiunile de folosire in limba romana si garantia produsului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s