Reclama firme luminoase

In ziua de astazi este foarte usor sa faci publicitate stradala deoarece ai foarte multe posibilitati de reclame luminoase , ele pot fi facute ca si casete luminoase, gasesti firme luminoase care iti face panouri pentru diferite firme, hoteluri, cluburi, cabinete medicale, cabinete avocatura, cafenele, notari publici, magazine sau orice altceva vrei sa promovezi.  Pot fi montate pe stalp, perete sau multe alte locuri.

Poti alege  reclame luminoase la pret avantajos , la fuel gasesti cea mai buna metoda de promovare si prezentare pentru firma si afacerea ta. Pe internet gasesti multe firme luminoase ieftine care te ajuta sa promovezi ceea ce te intereseaza cel mai mult, poti alege un panou publicitar pentru brand-ul tau.

litere-volumetrice2-300x281

Cauta dupa firme luminoase preturi si vei gasi produse foarte bune la preturi acceptabile, poti alege reclame luminoase prin litere volumetrice de diferite dimensiuni si culori. Timpul de producere, livrare dar si montare este de 48-72 de ore, pot fi realizate din profil de aluminiu de culori diferite,datorita calitatii foarte inalte pot fi folosite atat la interior cat si la exteriorul cladiriilor, fiecare client isi alege culoarea dorita. Se poate alege orice forma fie ca are un design clasic, modern, elegant sau robust.

litere-volumetrice3-300x225

Aceste firme luminoase ieftine realizeaza literele volumetrice dintr-un polistiren extrudat, dupa ce modelul  este ales, se poate personaliza cu culorile cerute de clent, se poate folosi logo, numele firmei, sau orice altceva care va poate promova. Aceste casete luminoase pot fi simple doar cu luminite sau si cu autocolant. Fuel face parte dintre acele  firme luminoase care au preturi foarte mici, sunt aspectuase si au o calitate superioara.

Alege firme luminoase preturi mici precum Fuel, aici gasesti mai multe categorii de litere volumetrice:

  • litere luminate in fundal
  • litere luminate frontal
  • litere luminate atat din fundal cat si din frontal
  • litere neluminate
  • litere dotate cu un tub de neon

Preturile pot varia in functie de marime, culoare, grosime, pentru mai multe detalii puteti intra pe site , sau sa mergeti la sediul firmei din Bucuresti strada Banat 28 C de luni pana vineri intre 8-19, pentru o consultanta gratuita, sau puteti suna la telefon la unul din numerele afisate pe site. Poti cere o oferta personalizata direct prin formularul de contact de pe site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s