Cat de importanta este o geanta

Buna dragii mei,

Astazi vreau sa va vorbesc despre un accesoriu foarte util pe care trebuie sa il aibe orice femeie, geanta este o necesitate dar si o fitza.

Geanta poate sa fie doar pentru a avea strictul necesar la tine dar si un accesoriu care sa te scoata in evidenta.

Fie ca vorbim de o geanta clasica pe care o purtam zi de zi, sau de o geanta mai mare, mai incapatoare pentru a lua strictul necesar pentru copil atunci cand iesim la plimbare in parc, stiti cu totii ca avem nevoie de apa, servetele umede, uscate, eventual pampers daca sunt mai micuti, poate o jucarie, plus lucrurile noastre si multe altele. Deci trebuie sa fie destul de incapatoare.

Sau ne putem gandi la o geanta pentru iesirea in club sau atunci cand iesim in oras cu prietenii, sau o geanta mai eleganta pentru o ocazie mai speciala din viata voastra.

De curand am descoperit un magazin online si vreau sa va arat si voua modele de genti de dama.

1593-300x300

Este o geanta bluemarin, cu finisaje de mare calitate, se poate purta pe mana dar si pe umar, in interior are doua compartimente, cu un model in romb, cu finisaje extraordinare.

 

DSCN9456-300x300

 

Este o geanta de tip rucsac, confectionata din piele de culoare bej, se poate purta atat pe umar dar si pe spate, exact ca pe un rucsac.

Atunci cand vreau sa imi cumpar o geanta indiferent pentru ce ocazie aleg doar genti din piele, sunt de mare calitate, dau un ban in plus dar ma tine mult mai mult, calitatea nu se discuta.

3994-300x300

Este o geanta eleganta se potriveste la o ocazie speciala, este confectionata din lac negru se poate purta in mana dar si pe umar deoarece are un lant metalic pe care il poti atasa in caz de nevoie.

Pe site gaseti foarte multe modele frumoase pentru diferite ocazii, nu ai cum sa intri si sa nu gaseti ceva pe placul tau.

3 gânduri despre ”Cat de importanta este o geanta

Lasă un comentariu