Autocare pentru transport persoane Romania Italia

Cursele auto interne, dar in special internationale, dinspre sau spre Romania, catre sau dinspre statele Uniunii Europene si nu numai, au evoluat destul de mult in ultimii ani. Pana acum cativa ani marea majoritate a persoanelor care din diferite motive (financiare, personale, sau cu frica innascuta de a zbura cu avionul) erau nevoiti sa apeleze la transportul auto pentru a ajunge in diverse locatii, se plangeau destul de mult despre acestea.

De cele mai multe ori auzeam, de la prieteni, cunostinte, faptul ca autocarele erau destul de aglomerate (in special pe teritoriul Romaniei), sistemele de aer conditionat sau de caldura erau de cele mai multe ori nefunctionale, sau functionau la o capacitate inferioara. De asemenea, marea majoritate a autocarelor nu aveau sisteme audio-video, toaleta nefunctionala, sau lipsa acesteia cu desavarsire. Autocarele erau modele destul de vechi, si din aceasta cauza, nu rare erau cazurile cand in timpul parcurgerii traseului, efectiv acestea intampinau probleme tehnice. Totusi, chiar si asa, majoritatea persoanelor preferau aceste conditii, precum si timpul pierdut pe traseu, in special din considerente financiare. Totusi, timpul a trecut, si cred eu, inclusiv transporturile auto, au evoluat.

Pe drumurile nationale si internationale, gasim acum firme de transport competente, cu un parc auto modernizat, cu masini la standarde europene si cu care, efectiv, drumurile pline de chin din trecut, acum devin o placere. Daca inainte eram nevoiti la a apela la aceste mijloace de transport doar pentru a ajunge la destinatie, acum totul s-a schimbat. Zilele petrecute pe drum devin o placere, autocarele fiind dotate cu aer conditionat, instalatie audio-video, scaune rabatabile si extensibile, toaleta, servicii de bar, sistem de incalzire, cafetiera,etc. Astfel, acum, putem sta linistiti in confortul scaunului si urmarind traseul parcurs, ca prin ochii unui turist. Observam frumusetea locurilor pe unde trecem, diferentele intre arhitecturile specifice fiecarei tari, unicitatea fiecarei localitati. Ca si un exemplu la cele spuse mai sus, un prieten bun de familie, si intre noi fie vorba, cam fricos de transportul aerian, a avut recent nevoie sa ajunga in Italia. Dar, nestiind la ce firma sa apeleze, am apelat la prietenul nostru de nadejde, bara de cautare a Google. La o cautare rapida dupa transport persoane Romania Italia, intre primele rezultate aparute, am gasit si site-ul celor de la nicktrans.ro.

Am vazut multe recomandari despre aceasta firma, aveau preturi foarte bune si conditii excelente, am sunat imediat la autogara la numarul de telefon 0748 / 119.898 si am cerut mai multe detalii, apoi am  facut rezervare.

Nicktrans este o firma infiintata in anul 2004  in Suceava si dispune de 7 autocare de 2 si 3 stele, cu conditii excelente si dotari de ultima generatie precum aer conditionat, instalatie audio-video, Dvd, cu sistem de incalzire independent, dotat cu bucatarie, toaleta, etc…

Asigura servicii de transport complete, rezervari bilete, asigurari medicale, consultanta, inchirieri autocare, cu ei ajungi la destinatie in siguranta..

Numarul de locuri este intre 35-72, au la dispozitie si 6 microbuze cu o singura stea, capacitate locuri de 9-20 persoane. Nicktrans asigura transport de persoane atat intern cat si international dar si colete, pasagerul trebuie sa se incadreze la un bagaj de maxim 40 de kg, in caz contrar platesti diferenta de greutate.

 

Un gând despre ”Autocare pentru transport persoane Romania Italia

Lasă un comentariu